ANTALYA / DEMRE - Beymelek Şehit Abdurrahman Esen İlkokulu

Beymelek Şehit Abdurrahman Esen İlkokulu

Adres
BEYMELEK MAH. CUMHURİYET CAD. ŞEHIT ABDURRAHMAN ESEN IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 34 DEMRE / ANTALYA
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokratik, laik; hak ve hürriyetlere saygılı, bilim ve teknolojinin gereğine inanan, bağımsız düşünme yeteneğine sahip kendini ve düşüncelerini ifade edebilen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, insancıl, paylaşımcı, kişilikli; toplumsal sorumluluk bilincine sahip, bilinçli,özgüveni olan, planlı, çalışkan, sanatsever, çevreye duyarlı, üretken, araştırmacı, bilgiye ulaşabilen, evrensel düşünen, insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne inanan bireyler yetiştirmek; çevrede tercih edilen, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bir okul olmaktır.
Misyon
Atatürkçü, cumhuriyetçi,demokratik ve laik kurum kültürüne sahip olmak. Öğrenci merkezli eğitimi benimsemek, gereğini yerine getirmek için çabalamak. Teknolojik gelişmelere açık ve takipçisi olmak. Planlı ve sürekli eğitim- öğretimden yana gelişmelere öncülük etmek. Toplumsal ihtiyaçlara duyarlı olmak. Özgün bilginin yaratılmasını yayılmasını sağlamak. Öğretmen, öğrenci, veli katılımı ve işbirliğini sağlamak. Bölge okullarına öncülük etmek. Kendimizi aşmak için sürekli araştırmak ve sonuçlarını paylaşmak. Bulunduğumuz bölgenin, kültür merkezi haline getirilmesine öncülük etmek.
Ulaşım
Antalya´dan 30 dakikada bir düzenlenen ve 3 saat süren minibüs seferleri ile ilçemize ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım şahsi imkanlarla ve Antalya minibüsleri ile sağlanmaktadır.
Okulumuzda öğrencilerin ulaşımı için 3 Adet öğrenci servisi bulunmaktadır.
Okulumuz İl Merkezine 140 km İlçe Merkezine 4km uzaklıkta bulunmaktadır.