ANTALYA / DEMRE - Beymelek Şehit Abdurrahman Esen İlkokulu

Nis

15 Temmuz Milli Egemenlik Anaokulu, Beymelek Şehit Abdurrahaman Esen İlk ve Ortaokulu, Beymelek İlk ve Ortaokulu katılımı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutluma programı gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Deprem ve Yangın Tatbikatı Yapıldı. Deprem tatbikatı sırasında öğrencilerin Çök-Kapan-Tutun hareketi yapmaları sağlanarak depremin ilk anında kendilerini korumları sağlandı. Ardından güvenli şekilde okul tahliye edildi. Ve öğrenciler güvenli alanda toplandı. Öğretmenimiz Güneş TUNA tarafından öğrencilere deprem anında yapılacaklar anında bilgi verildi. Ardından ilçe İtfaiye gelen yetkili tarafından yangın anında nelere dikkaat etmemiz gerektiği hakkında bilgi verildi. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen ilçe İtfaiyesine ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz ile birlikte Andreake Uygarlıklar Müzesini ziyaret ettik. Bu gezinin gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı okulumuzca Karabibik Kültür Salonunda coşkulu bir programla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bize Cumhuriyeti emanet eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnettarız.